Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Изберете желаната категория
Производители
724 Стоки

Ароматизаторите за кола помагат за отстраняването на неприятни миризми в купето. Те не заемат много място и са лесни за използване.

Какви са видовете ароматизатори за кола?

В зависимост от състоянието на ароматната субстанция, има много разновидности от тези продукти. Най-често срещаните са:

  • Ароматизирани картонени артикули. Обикновено те се закачат на вътрешното огледало за задно виждане. Основното им предимство е ниската цена.
  • Течни. Обикновено те са съдове с ароматна течност, които се закачат за вентилационните отвори. Служат по-дълги от ароматизираните картонени аксесоари.
  • Гранулирани. Обикновено се продават в торбички. Могат да се се закачат на решетката на парното или да се окачат на огледалото за задно виждане. Основното им предимство е дългият им живот.
  • Гел. Това са съдове с вещество наподобяващо желе. Можете да ги сложите на таблото, например, или под седалката. Не се разтичат, защото гелът вътре е много плътен. В повечето случаи служат по-дълго от течните.
  • Електронни. Тази категория включва йонизатори, които са полезни за човешкия организъм. Те се захранват от запалката на колата или батерии.

Тези авто аксесоари се различават също по работния принцип. Някои абсорбират неприятните миризми, докато другите ги прикриват чрез издаването на приятни аромати.

Особености на използването на ароматизатори за кола

  1. Винаги се запознавайте с инструкциите на производителя и следвайте препоръките. Например, някои продукти функционират правилно само в определено положение. Дизайнът на някои крепежни елементи позволява да се настрои силата на аромата.
  2. Мийте старателно ръцете си със сапун след поставяне на аксесоара.
  3. Бъдете много внимателни, когато има деца в колата. Не им позволявайте да слагат в устата си от ароматизирания гел, течност или гранули.

AUTODOC: удобно пазаруване онлайн

Нашият онлайн магазин предлага голям брой висококачествени авто аксесоари. Освен това, ще можете да купите авто ароматизатори и други продукти при най-изгодните условия. За тази цел ние слагаме достъпни цени и редовно провеждаме промоции. Купуването на най-добрите продукти евтино е възможно – вижте сами. Станете клиент на AUTODOC днес и започнете изгодното пазаруване.

loader Моля, изчакайте...