0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Производители
333 Стоки

Дефлекторите срещу вятър са нужни за смъкване на прозорците при шофиране без изпитване на дискомфорт поради влизането на въздух в купето. Те се монтират над рамките на вратите, за да пренасочат въздушния поток. Те се монтират над рамката на вратата и пренасочват въздушния поток. Също така, можете да намалите количеството вода, което навлиза в купето през отворения прозорец по време на дъжд.

Какви са видовете дефлектори за вятър

В повечето случаи тези елементи се продават в комплекти от 4 или 2 броя. Производителите използват различни материали за производството им:

  • Метал. Този вид конструкции служат дълго. Често имат хромирано покритие, което изглежда отлично.
  • Пластмаси, по-конкретно, акрилно стъкло. Тези аксесоари са издръжливи, еластични и леки, издържат на влиянието на ултравиолетови лъчи и ниски температури. Някои модели са украсени с хромирани лайсни.

Когато поръчвате продукт от онлайн магазин, обръщайте внимание на начина на закрепване на аксесоарите. Те могат да бъдат:

  • Вмъкващи се. Те се монтират монтират между стъклото и гуменото уплътнение, обикновено, с помощта на метални крепежни елементи., Основното предимство на този вариант е леснотата на монтаж. Някои аксесоари могат да износят повдигащите елементи на прозорежа.
  • Закрепващи се. Те се закрепват с помощта на залепващ елемент. Те не пречат на работата на повдигачите на прозореца. Могат да служат дълго, ако крепежния елемент е висококачествен.

Особености на използването на дефлектори за вятър

  1. Поставете устройствата на колата след като ги купите. Уверете се, че те не покриват огледалото за задно виждане и не влошават видимостта.
  2. Ако изберете закрепващи се аксесоари, подгответе местата на монтиране: почистете ги и ги обезмаслете.
  3. Следвайте инструкциите на производителите. По-конкретно, вземайте предвид препоръките относно температурата на околната среда при която трябва да монтирате елементите.
  4. Проверявайте дали дефлекторите за вятър се закрепени надеждно. Те могат да се откъснат при шофиране поради разхлабване.  Това е опасно за вас и за автомобила ви, както и за другите участници в движението.
  5. Редовно забърсвайте аксесоарите с влажна кърпа. Обикновено те издържат и на миене с вода под високо налягане, но само ако са монтирани според инструкциите на производителя.
  6. Не използвайте автомобила няколко часа след като поставите залепените елементи. Освен това, не се препоръчва да миете колата 72 часа след монтажа.

AUTODOC: удобни онлайн покупки

Искате ли да купите дефлектори за вятър бързо и евтино? Благодарение на удобната структура на каталога на AutoDoc ще можете лесно да намерите подходящи продукти и да изберете оптималния вариант. Ниски цени са поставени на много модели. Имате допълнителна възможност да спестите пари благодарение на промоциите, които редовно се провеждат в нашия онлайн магазин. Побързайте да купите продуктите, които харесвате при изгодни условия!

loader Моля, изчакайте...