Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
Замяна
Когато купувате резервни части, маркирани като “заложена част”, е необходимо да платите не само стойността на резервната част,но и стойността на допълнителна такса. Съгласно Европейското законодателство допълнително таксуване е сумата, която производителя изисква да внесете като гаранция за връщането на старата част, както и за въстоновяването и повторното използване. Възстановяването на допълнителната такса се извършва, когато върнете използваната част. Плащане на допълнителна такса се извършва само,когато продуктите са произведени на територията на Европейския съюз. Стойността на допълнителната такса се определя от доставчика на резервни части. Затова една и съща част, доставена от различни доставчици, може да се предлага с определена допълнителна такса, или може изобщо да няма допълнително таксуване.
В това число Cтоки за размяна 60.99 BGN депозит (вкл. 20% ДДС) се възстановява на клиента при връщане на старата резервна част
Опростена процедура за връщане
AUTODOC AG (Retoure - Lager R)
Rhinstraße 132
12681 Berlin
Германия
8 седмици
Как става това?
 • Вие плащате новата част и допълнителната такса.
 • Получавате новата част.
 • Подготовете използваната част за изпращане (предварително излейте течността от частта, ако има такава (това изискване не се отнася до акумулаторите)).
 • Съставете запитване относно връщането на използваната резервна част във вашия личен акаунт на уеб сайта Autodoc.bg или във формуляра отдолу на страницата.
 • Използваната част трябва да бъде поставена в кутията на новата. Прикачете фактурата, която сте получили в писмото след като оформите поръчката. Това значително ускорява процеса на обработката на запитването.
 • Изпратете старата авточаст в подходящо състояние на следния адрес:
  AUTODOC AG (Retoure - Lager R)
  Rhinstraße 132
  12681 Berlin
  Германия
 • Ние изпращаме използваната резервна част на производителя за анализ.
 • Обикновено обработката поръчките отнема 6-8 седмици от момента на пристигане на изпратената резервна част в склада. Ще ви информираме за резултатите от прегледа .
Колко бързо трябва да изпратите използваната резервна част?
Използваната резервна част трябва да бъде изпратена в рамките на една година от датата на закупуването на заложената част.
Каква е процедурата по връщане на парите от депозита в случай на положителни резултати от прегледа?

Ние връщаме депозита по същия начин, по който сте направили плащането, или чрез кредитиране на сумата в депозитната сметка на клиентския ви акаунт в Autodoc.bg.

Какво се случва, ако резултатът от прегледа е отрицателен?

Информира ви, че вашият депозит не може да ви бъде върнат. Ще съхраняваме прегледаната обменна част 2 месеца в нашия склад. Резервната част може да ви бъде върната, ако я поискате (Частта ще ви бъде изпратена обратно на разноски на Autodoc.bg). След 2 месеца съхранение, резервната част ще изхвърлена.

Какви са условията за връщане?
 • Доставката на използваната част е за сметка на клиента.
 • Дори, когато поръчката включва опция Защитена Поръчка, връщането на използваната резервна част е за сметка на клиента. В случай, че клиентът откаже да предостави старата резервна частна производителя, стойността на допълнителната такса не се връща, и се счита като компенсация за производителя. Ако използваната резервна част е много увредена, напукана по корпуса,стойността на добавената такса не се връща.
 • Ако използваната резервна част е много увредена, напукана по корпуса,стойността на добавената такса не се връща.
 • В случай, че върнете използвана част от различна категория, допълнителната такса не се връща. Например,закупили сте генератор, а връщате стартер.
 • За да получите допълнителната такса, може да изпратите подобен продукт, закупен от друг производител. Например, закупен спирачен апарат на BOSCH и върнат спирачен апарат на TRW.
 • Ако новата резервна част по характиристики (например мощност) не съвпада със старата, трябва да запитате производителя дали е възможно да върнете такава авточаст. Вие може да направите това чрез екипа по поддръжка на клиенти [email protected]
Какви категории съдържат заложени части?
Спирачен апарат
Алтернатор
Стартер
Полуоска
Компресор за климатик
Хидравлична помпа
Кормилна рейка
Турбокомпресор
Инжекторна дюза
ГНП-горивонагнетателна помпа
Стартов акумулатор
Дистрибутор на запалване
Диск на съединителя
Притискателен диск
AGR-Клапан
Комплект дюза с държач
Помпа за високо налягане
Кормилна колона
Управляващ блок, впръскване на горивото
Въздухомер-измерител на количеството на въздуха
Модул помпа-дюза
Каре, полуоска
Компресор за въздушно окачване
Кардан, задвижване на оста
Управление инжекционна система
Разпределител количество, инжекцион
Управляващ блок, запалителна система
Регулатор на подгряването
Клапан изгорели газове, моторна спирачка
Поддържащ модул, впръскване на добавка
Работен цилиндър, хидроусилвател на волана
Управляващ блок, регулиране на празния ход
К-кт управление
Управляващ блок, детонационен датчик
Още
Изисквания за използвани части:
*Тази инструкция е само за информационни цели. Всеки случай се преглежда индивидуално (всяка част преминава през индивидуален преглед от производителя).
Спирачен апарат
Алтернатор
Стартер
Полуоска
Компресор за климатик
Хидравлична помпа
Кормилна рейка
Турбокомпресор
Инжекторна дюза
ГНП-горивонагнетателна помпа
Стартов акумулатор
Дистрибутор на запалване
Формулярът за връщането на заложените части:
Преди да изпратите резервната частта, моля, попълнете формуляра отдолу, с вас ще се свърже наш сътрудник. Моля, въведете вашия номер на поръчка, която съдържа заложена част.