Plus
Пробвай премиум акаунт
0   продукта
#
0,00 BGN
Количката е празна
Обменни части
Когато купите резервна част обозначена като “обменна част”, вие трябва да заплатите допълнителна такса към цената на резервната част. Съгласно европейското законодателство, допълнителната такса за обменни части е сумата, която производителят изисква като депозит, който гарантира, че старата резервна част ще бъде върната за рециклиране. Депозитът се връща, когато старата резервна част бъде получена. Депозити за обменни части се прилагат само за артикули, които са произведени в Европейския съюз. Сумата на депозита се определя от дистрибутора на резервната част. Следователно, една и съща част предоставена от различни дистрибутори, може да има различен депозит за обменни части или да нямат такъв изобщо.
В това число Cтоки за размяна 61.05 BGN депозит (вкл. 20% ДДС) се възстановява на клиента при връщане на старата резервна част
Опростена процедура за връщане
AUTODOC AG (Retoure - Lager R)
Rhinstrasse 132
12681 Berlin
Германия
8 седмици
Как става това?
 • Заплащате новата част и допълнителната такса.
 • Получавате новата част.
 • Подготвяте използваната част за изпращане (източете течността от частта, ако има такава; това изискване не важи за акумулатори).
 • Правите заявка за връщане на използваната резервната част от личния си акаунт в Autodoc.bg или с помощта на формуляра накрая на тази страница.
 • Използваната резервна част трябва да бъде поставена в кутията, получена с новата. Поставете в кутията получената фактура след извършването на поръчката. Това ще ускори обработката на заявката ви.
 • Нужно е да изпратите старата част, в подходящо състояние, на следния адрес:
  AUTODOC AG (Retoure - Lager R)
  Rhinstrasse 132
  12681 Berlin
  Germany
 • Ние ще изпратим използваната резервна част на производителя за преглед.
 • Обработката на връщанията обикновено отнема 6-8 седмици от момента, в който върнатата резервна част пристигне в склада ни. Ще ви уведомим за резултатите от прегледа.
Колко бързо трябва да изпратите използваната резервна част?
Използваната резервна част трябва да бъде изпратена в рамките на една година от датата на закупуването на заложената част.
Каква е процедурата по връщане на парите от депозита в случай на положителни резултати от прегледа?

Ние връщаме депозита по същия начин, по който сте направили плащането, или чрез кредитиране на сумата в депозитната сметка на клиентския ви акаунт в Autodoc.bg.

Какво се случва, ако резултатът от прегледа е отрицателен?

Информира ви, че вашият депозит не може да ви бъде върнат. Ще съхраняваме прегледаната обменна част 2 месеца в нашия склад. Резервната част може да ви бъде върната, ако я поискате (Частта ще ви бъде изпратена обратно на разноски на Autodoc.bg). След 2 месеца съхранение, резервната част ще изхвърлена.

Какви са условията за връщане?
 • Доставката на използваната част е за сметка на клиента.
 • Дори, когато поръчката включва опция Защитена Поръчка, връщането на използваната резервна част е за сметка на клиента. В случай, че клиентът откаже да предостави старата резервна частна производителя, стойността на допълнителната такса не се връща, и се счита като компенсация за производителя. Ако използваната резервна част е много увредена, напукана по корпуса,стойността на добавената такса не се връща.
 • Ако използваната резервна част е много увредена, напукана по корпуса,стойността на добавената такса не се връща.
 • В случай, че върнете използвана част от различна категория, допълнителната такса не се връща. Например,закупили сте генератор, а връщате стартер.
 • За да получите допълнителната такса, може да изпратите подобен продукт, закупен от друг производител. Например, закупен спирачен апарат на BOSCH и върнат спирачен апарат на TRW.
 • Ако новата резервна част по характиристики (например мощност) не съвпада със старата, трябва да запитате производителя дали е възможно да върнете такава авточаст. Вие може да направите това чрез екипа по поддръжка на клиенти [email protected]
КОИ КАТЕГОРИИ СЪДЪРЖАТ ОБМЕННИ ЧАСТИ?
Спирачен апарат
Алтернатор
Стартер
Полуоска
Компресор за климатик
Хидравлична помпа
Кормилна рейка
Турбокомпресор
Инжекторна дюза
ГНП-горивонагнетателна помпа
Стартов акумулатор
Дистрибутор на запалване
Диск на съединителя
Притискателен диск
AGR-Клапан
Комплект дюза с държач
Помпа за високо налягане
Кормилна колона
Управляващ блок, впръскване на горивото
Въздухомер-измерител на количеството на въздуха
Модул помпа-дюза
Каре, полуоска
Компресор за въздушно окачване
Кардан, задвижване на оста
Управление инжекционна система
Разпределител количество, инжекцион
Управляващ блок, запалителна система
Регулатор на подгряването
Клапан изгорели газове, моторна спирачка
Поддържащ модул, впръскване на добавка
Работен цилиндър, хидроусилвател на волана
Управляващ блок, регулиране на празния ход
К-кт управление
Управляващ блок, детонационен датчик
Още
Изисквания за използвани части:
*Тази инструкция е само за информационни цели. Всеки случай се преглежда индивидуално (всяка част преминава през индивидуален преглед от производителя).
Спирачен апарат
Алтернатор
Стартер
Полуоска
Компресор за климатик
Хидравлична помпа
Кормилна рейка
Турбокомпресор
Инжекторна дюза
ГНП-горивонагнетателна помпа
Стартов акумулатор
Дистрибутор на запалване
Формуляр за връщането на обменни части:
Преди да изпратите резервната частта, моля, попълнете формуляра отдолу, с вас ще се свърже наш сътрудник. Моля, въведете вашия номер на поръчка, която съдържа заложена част.