Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Изберете желаната категория
Производители
137 Стоки

Микрофибърните кърпи за стъклени повърхности са меки продукти, които, обикновено, се правят от полиестер с добавен полиамид. Благодарение на специалната структура на фибрите на материала, те имат висок капацитет на абсорбиране и са способни да отстраняват дори петна от масло без използването на никакви химикали. Те не оставят драскотини, петна, косми и не се приплъзват.

Какви са видовете микрофибърни кърпи за стъклени повърхности

В зависимост от структурата на материала, има два вида от аксесоарите:

  • Нетъкани. Те се създават по метод на пресоване на фибрите и имат гладка текстура. Често са евтини и са подходящи за сушене и полиране на стъклените повърхности.
  • Тъкани. Това са аксесоари с хавлиена текстура. Те се смятат за универсални, използват се за мокро чистене, отстраняване на влага от повърхността и полиране.

В каталозите могат да се намерят аксесоари, които са подходящи за различни части на колата, както и специални аксесоари за предотвратяване запотяването на стъклата. Последните са третирани със специален препарат, който предотвратява формирането на кондензация.

Особености на използването на микрофибърни кърпи за стъклени повърхности

  1. Използвайте аксесоарите в съответствие с препоръките на производителя. Имайте предвид факта, че някои продукти не трябва да се използват заедно с препарати за миене.
  2. Аксесоарите могат да се перат на ръка или в пералня с добавянето на малко количество неутрален продукт: препарат за пране с ниска алкалност или за цветни дрехи. Не се препоръчва да се използва белина или омекотители, тъй като те могат да повредят структурата на материала.
  3. Аксеоарите могат да се сушат в сушилня или на простир на открито. Използването на отоплителни устройства за целта не е позволено, както и гладенето на аксесоарите.

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

Можете бързо и изгодно да купите микрофибърни кърпи за стъклени повърхности, както и други продукти за грижа за колата от нашия онлайн магазин. Нашите цени ще бъдат приятна изненада за вас, а отстъпките на много продукти ще ви помогнат да спестите пари. Благодарение на лесният за използване интерфейс на уебсайта и удобния формуляр за поръчване, ще можете да направите добри онлайн покупки за няколко минути. Станете клиент на AUTODOC днес и купете полезни аксесоари за колата си без излишни разходи.

loader Моля, изчакайте...