Plus
Пробвай премиум акаунт
0   продукта
#
0,00 BGN
Количката е празна

AUTODOC БОНУС ПРОГРАМА

Ние предлагаме още повече ползи за редовните клиенти на AUTODOC!

Направете поръчка и получавайте бонуси в BGN в акаунта си само една седмица след това!

Бонус+ BGN
Какво определя количеството на бонуса, който поръчката получава?
За да разберете сумата, която ще бъде кредитирана в акаунта ви като бонус, обръщайте внимание на продуктите обозначени като "BONUS". Тези продукти гарантирано ще добавят бонус към акаунта ви. Моля, имайте предвид, че когато правите поръчка, сумата на бонуса може да се промени: в зависимост от страната на доставка; ако стойността на артикул(ите) е променена от дистрибутора; ако сте сменили артикули от поръчката си с алтернативни продукти; ако сте платили за поръчката си с натрупани бонуси,
Бонус
Кога получавам моите бонуси?
Бонусите ще бъдат кредитирани 7 дни след изпращането на поръчката от нашия склад. Можете да проверите количеството бонуси в личната си сметка в AUTODOC.
Как мога да използвам моите бонуси в BGN?
1 бонус BGN е еквивалентен на 1 BGN. Събирайте своите бонуси и ги използвайте, за да платите до 10% от общата сума на своята следваща поръчка. Бонусите могат да се използват по всяко време, за всяка поръчка! За направите това, кликнете на бутона "Използвай бонус" на страницата за плащане, когато правите поръчка и общата сума за поръчката ви незабавно ще бъде намалена за стойността на наличния бонус в акаунта ви (до максимум 10% от общата сума на поръчката). Настоящите общи условия на Програмата за бонуси влизат в сила на 23.07.2019.
 30 дни
За колко време са валидни бонусите?
Бонусите са валидни за 30 дни от датата, на която са кредитирани. Ако искате да запазите бонусите в BGN в акаунта си, просто направете още една поръчка и периода на валидност ще се удължи за още 30 дни от датата на последната ви поръчка. Ако върнете продуктите, за които сте получили бонус, той ще бъде премахнат от вашата сметка за бонуси.
Бонус
Има ли продукти, за които не мога да получа бонус?
Да, някои продукти не носят бонуси. Това са артикули с ниски цени и други специфични продукти, високооборотни стоки, за които практически е невъзможно да се даде бонус.
Как мога да използвам моите бонуси, ако колата ми не се поврежда често?
В AUTODOC, освен резервните части, които са нужни за колата ви, предлагаме и много продукти, които са полезни при ежедневната употреба на автомобила. Посетете раздела Аксесоари и използвайте бонусите си, за да купите продукти за грижа за колата, аксесоари за интериора и много други джаджи за шофьори.
Въз основа на какво се определя сумата на бонусите? Това влияе ли на цените?
Клиентите ни са свикнали с факта, че AUTODOC винаги предлага най-ниските цени и най-добрите оферти за автомобилни продукти. И възнамеряваме да продължим в същия дух. Благодарение на активното ни сътрудничество с дистрибутори и производители на авто части, ние можем да си позволим да даваме бонуси, без да повишаваме цените на продуктите.
 Гаранция
Има ли ограничения за използването на бонуси?
Бонусите могат да се използват за плащане за продуктите от поръчката ви. Моля, имайте предвид, че бонусите не могат да се прилагат за разходите за доставка, за Безопасна Поръчка или Депозитно плащане. Купоните за отстъпка не са валидни в комбинация с бонуси за една и съща поръчка. В случай на връщане на продуктите, бонусите, които сте получили за тях се отписват.
12629927
клиенти вече са използвали своите бонуси!
Ако имате въпроси относно бонусната ни система, чувствайте се свободни да се свържете с нас чрез формата по-долу:
Изпрати