Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Изберете желаната категория
Производители
200 Стоки

Държачите за мобилни телефони и навигационни системи позволяват да използвате устройствата на пътя с удобство и предотвратяват падането им по време на маневри. С тези аксесоари може не само да се закрепи устройство, но и да се настрои наклона на екрана му, за да ви е по-удобно да го виждате.

Какви са видовете държачи за мобилни телефони и навигационни системи

В зависимост от дизайна, устройствата могат да бъдат монтирани:

 • На предното стъкло. Тези устройства са снабдени с вендузи.
 • На вентилационните отвори. Техният дизайн включва щипка, която захваща авто аксесоара.
 • На предният панел. Производителите предлагат различни методи на монтиране: вендузи, скоби, лепящо се основа.
 • На облегалките за ръце на предните седалки. Използват се болтове за монтирането. Благодарение на такива устройства пътниците на задните седалки могат удобно да гледат филми удобно, да играят или да използват устройства по всеки друг начин.
 • На волана. Те са оборудвани със специална лента.
 • В контакта на запалката. Тези дизайни притежават зареждаща функция.

Устройствата могат да се закрепват с:

 • Скоба. Обикновено те имат захват с по-голяма широчина, поради което са подходящи за таблети.
 • Магнит. Често такива материали се използват за държачите за мобилни телефони и смартфони, защото задържат добре тези леки устройства.
 • Поставка с пружини, която е настроена да пасва на размера на конкретно устройство. Тя захваща устройството надеждно.

Когато избирате аксесоар, имайте предвид допълнителните функции, които може да има: удобството и цената зависи от тях. Например, някои аксесоари могат да възпроизвеждат музиката съхранявана в паметта на смартфона или таблета чрез аудио системата на колата.

Особености на използването

 1. Монтирайте аксесоара така, че да не ви пречи на видимостта или управлението на колата. Не трябва да бъде разположен в областта на еърбезите. Също така, уверете се, че показанията на екрана са удобни за вас. Важно е да се постави държача за навигацията коректно, защото шофьора се налага да поглежда често.
 2. Помнете, че авто аксесоарите с вендуза или залепяща се основа трябва да бъдат поставени върху предварително почистена и изсушена повърхност.
 3. Следвайте инструкциите на производителя за грижата за държача. Например, някои модели не трябва да се мият, а други периодично да се забърсват с влажна кърпа.

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

Държачи за мобилни телефони и навигационни системи се предлагат в нашия каталог. Много модели са евтини, особено когато се провеждат промоции. Направете поръчката си и вижте сами, че пазаруването онлайн в интернет магазин AUTODOC заслужава вниманието ви!

loader Моля, изчакайте...