Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Изберете желаната категория
Производители
188 Стоки

Аварийните триъгълници се поставят на пътя в случай на пътен инцидент, повреда на колата и други подобни аварийни ситуации. Жизнено важно е да се предостави ранно предупреждение за другите участници в движението, за да знаят, какво има напред по пътя и да могат да избегнат препятствието. Аварийните триъгълници са с ярък цвят и имат флуоресцентни елементи.

Видове аварийни триъгълници

Според материала на производство:

  • Пластмасови. Тези модели са леки. Освен това, нямат склонност към корозия.
  • Метални. Издръжливи дълготрайни аксесоари, които притежават повишена стабилност поради значителното си тегло.
  • Комбинирани. Аксесоари, които имат пластмасов корпус и метална основа. Тези аксесоари имат по-ниско тегло, в сравнение с изцяло металните артикули, но са сравнително стабилни.

Някои модели имат ръбове защитени с гумено или пластмасово покритие. Така не само се помага да се удължи живота на аксесоара, но и да се избегнат случайно порязване при използването им.

Каталозите включват солидни или разглобяващи се аксесоари. Вторите могат компактно да се съхраняват в специални калъфи. Този вид артикули не заемат много място и се транспортират лесно.

Производителите предлагат модели с различна височина и различен брой опорни крака за поставяне на пътя. Моделите с две или четири опори са най-често срещани. В онлайн магазините можете да намерите и аксесоари оборудвани със стабилна стойка, както и с един крак.

Как да използвате аварийни триъгълници

  • Когато излизате от колата, преди да сложите триъгълника, е нужно да си сложите светлоотразителна жилетка за безопасност. Предупредителния знак трябва да се постави на разстояние от колата, което е посочено в наръчника с пътни регулации.
  • Ако имате възможност, поставете второ предупредително устройство или предупредителна светлина, за да посочите мястото на инцидента по-прецизно.
  • Няма конкретни правила как да съхранявате аксесоара. Въпреки това е най-добре да го съхранявате в салона. Факт е, че ако се случи пътен инцидент може да имате ограничен достъп до багажника.

AUTODOC: удобни онлайн покупки

Искате ли да купите аварийни триъгълници изгодно? Тези продукти се предлагат на достъпни цени в нашия уебсайт. Освен това, има редовни промоции, така че да можете да спестите повече. Направете своята онлайн поръчка от AUTODOC и купете висококачествени продукти евтино.

loader Моля, изчакайте...