Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна

160/60 R17 Гуми за мотори

 • Michelin
 • Continental
 • Pirelli
 • Dunlop
 • Avon
 • Metzeler
Избор от 13 висококачествени 160/60 R17 Мотоциклетни гуми!

Най-популярни размери Моторни гуми

Най-популярни размери гуми
Всички размери
Гуми според диаметъра

Гумите 160/60 R17 за мотоциклети се монтират на задната ос на супербайкове, които са предназначени за каране по писти, както и на спортни модели, шофирани по обществените пътища. Тези гуми могат да се видят също на туристически, спорт-туринг, както и на ендуро мотоциклети. Използват се в базовото оборудване на Honda CBF1000A, Honda CBF1000FA, Honda CTX700N, Honda CB 400, Harley-Davidson Street Rod, CFMOTO 650 TK, Hyosung GT650, Kawasaki Z900RS, Kawasaki Versys 650, Kawasaki Z650 и други.

Основни преимущества

 • Управляемост и маневреност. Сравнително тесният протектор и ниското тегло на гумите с този диаметър допринасят за лесното управление на мотоциклета, като водачът може да завърта кормилото и да маневрира с минимални усилия.
 • Комфорт. Оптималната височина на страничните бордове и еластичният, но здрав и издръжлив безшевен каркас подобряват демпферните качества на тези мотоциклетни гуми. Това се оценява високо от мотоциклетистите, които често карат при офроуд условия или използват мотоциклетите си по пътища с некачествена настилка.
 • Отлични сцеплителни качества на различни пътни настилки. Повечето гуми с този размер са разработени за употреба по обществените пътища. Затова протекторът им се отличава с добре изразена шарка с дълбоки канали за отвеждане на водата, висока способност за самопочистване и множество грунтозацепи. За да се подобри сцеплението на мокри и хлъзгави пътни настилки, често към каучуковата смес се добавят сажди, смоли, масла и силициев диоксид.
 • Популярност. Мотоциклетните гуми с този размер са сред най-търсените в този клас. Тези продукти могат лесно да се намерят в каталозите с гуми за мотоциклети на повечето компании, сред които са Pirelli, Metzeler, Continental, Bridgestone, Michelin, Dunlop, Shinko, Avon и други.

Autodoc.bg - огромен онлайн магазин за гуми 160/60 R17 за мотоциклети

Искате да смените гумите на мотоциклета си, но нямате време за търсене и пазаруване? Ние ще Ви помогнем да закупите гуми 160/60 R17 за мотоциклети само в рамките на няколко минути. Необходимо е да направите само няколко стъпки:

 1. Свържете се със специалистите ни по телефона или чрез онлайн чата, за да изберете бързо най-подходящите продукти.
 2. В съответния формуляр попълнете данните си за доставка.
 3. Завършете плащането чрез един от платежните методи или изберете наложен платеж.

Също така можете да инсталирате мобилното ни приложение на Вашия смартфон. С него имате възможността удобно да правите поръчки по всяко време.