Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна

19 цола Гуми за мотори

Избор от 2 висококачествени Гуми за мотори 19 цола!

Най-популярни размери Моторни гуми

Най-популярни размери гуми

19-инчовите гуми за мотоциклети често се използват в базовото оборудване на тежки, мотокрос, класически и ендуро мотоциклети. Понякога могат да бъдат видени и на спортбайкове. Тези гуми се използват за скоростни пътища.

Основни преимущества

  • Отлична проходимост. Гумите с по-голям диаметър преминават по-лесно през дупки и неравности. Също така по-голямата контактна площ, която осигуряват осигурява по-надежден контакт с пътната настилка. Тези гуми се предпочитат също и при каране по разкаляна почва, защото затъват по-малко в калта.
  • Повишена издръжливост. Поради особеностите на превозните средства, на които се монтират, тези мотоциклетни гуми обикновено работят при условия със значителни натоварвания. Това обуславя употребата на голямо количество силициев диоксид, смоли и масла, които се добавят към каучуковата смес за направата на гумите, с което се осигурява тяхната износоустойчивост. Често каркасът и страничните бордове на тези гуми са подсилени със синтетични влакна, за да се повиши устойчивостта им към механични повреди.
  • Отлични демпферни качества. Повечето модели гуми с този диаметър разполагат с висок профил. Той допринася за ефективното поглъщане на вибрациите, които възникват при каране по неравен път или при офроуд условия.
  • Добре развита шарка на протектора. В каталозите с 19-инчови гуми за мотоциклети са на разположение много модели, които са предназначени за употреба по обществени пътища, а също и за каране в офроуд условия. Протекторът им разполага с голям брой елементи, подобряващи контакта с пътната настилка, възпрепятстващи аквапланинга и планинга на киша и осигуряващи самопочистване на гумата.
  • Високо качество. В наши дни имате възможността да закупите 19-инчови мотоциклетни гуми от известни производители като Mitas, Pirelli, Motoz, Michelin, Continental, Dunlop, Golden Tire, Trelleborg, Wanda и други.

Autodoc.bg - огромен онлайн магазин за 19-инчови гуми за мотоциклети

От избора на мотоциклетните гуми зависят до голяма степен комфортът и безопасността на пътя. Затова, ако се нуждаете от съдействие при избора на продукти, можете да се обадете или да пишете на специалистите ни. Те са добре запознати с гумите и устройството на мотоциклетите от различни марки. Съветите им ще помогнат на начинаещият мотоциклетист да направи правилния избор, а на опитния - да спести време. За да закупувате висококачествени продукти на възможно най-изгодна цена, се абонирайте за нашия бюлетин и следете промоциите ни.