Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна

150/70 R17 Гуми за мотори

Избор от 49 висококачествени 150/70 R17 Мотоциклетни гуми!
Резултати на страницата: 20

Най-популярни размери Моторни гуми

Най-популярни размери гуми
Всички размери
Гуми според диаметъра

Гумите 150/70 R17 за мотоциклети се използват предимно като задни гуми за супербайкове, туристически, спорт-туринг и ендуро мотоциклети. Рядко могат да се видят на други видове превозни средства. Тези продукти понякога се използват заедно с монтирани на предната ос гуми 120/70 R17.

Основни преимущества

  • Специална шарка на протектора. За да постигнат балансирани характеристики, много производителите правят многокомпонентни протекторите на гумите, като централната им част се изработва от твърда гума, а страничните бордове - от по-мека каучукова смес. С тази комбинация се дава възможност за постигането на оптимално съотношение на характеристиките на тези гуми. При движение по права линия, когато контактната площ е най-голяма, се използва твърдата централна част на протектора. При завиване сцеплението с пътната настилка се осигурява от меката странична част, с което се компенсира по-малката контактна площ с пътното платно.
  • Оптимален състав на каучуковата смес. Гумите 150/70 R17 за мотоциклети подлежат до голяма степен на износване. За да се удължи експлоатационния им срок, производителите добавят специални съставки към каучуковата смес, като например силициев диоксид и ултра фини карбонови частици. Тези компоненти не само възпрепятстват преждевременното износване на гумите, но също и подобряват сцеплението на мокри и хлъзгави пътни настилки.
  • По-голяма контактна площ. Чрез по-надеждният контакт на гумите с асфалта се постига по-голяма стабилност на превозното средство, предотвратява се поднасянето и се подобрява динамиката на ускорение.
  • Подсилени каркас и странични бордове. Това повишава устойчивостта на гумите срещу механични повреди. Също се подобрява управляемостта на мотоциклета.
  • Усъвършенствана технология за направата на уплътнителя на борда. Много производители ги изработват по-тънки и по-еластични, с което се подобряват сцеплителните характеристики на мотоциклетните гуми и се допринася за по-доброто поглъщане на вибрациите при движение по неравни пътища.
  • Безшевна корда. Способства за равномерното разпределяне на натоварването, като така осигурява надежден контакт на колелата с пътната настилка при движение по права линия и при маневриране.
  • Предлагат се в каталозите на водещи производители на гуми. Продуктите с този размер могат да се намерят в продуктовия асортимент на компании като Pirelli, Bridgestone, Dunlop, Continental, Michelin и други.

Autodoc.bg - огромен онлайн магазин за гуми 150/70 R17 за мотоциклети

Най-изгодно е да закупите гуми 150/70 R17 за мотоциклети от нас. Ние предлагаме компетентно съдействие от нашите специалисти, много промоции, както и гаранция за качество. За да поръчвате бързо и удобно, можете по всяко време да използвате нашето мобилно приложение.