Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна

15 цола Гуми за мотори

Избор от 227 висококачествени Гуми за мотори 15 цола!
Резултати на страницата: 20

Най-популярни размери Моторни гуми

Най-популярни размери гуми

15-инчовите гуми за мотоциклети се монтират обикновено на скутери, както и на някои класически модели. Понякога тези гуми се използват на задните оси на круизери, чопъри и туристически мотоциклети. Рядко се монтират на предната ос на спортни мотоциклети.

Основни преимущества

  • Оптимална височина на профила. При повечето гуми за мотоциклети с този диаметър височината на профила е 70, 80 или дори 90% от широчината му. Това допринася за високо ниво на комфорт, особено при движение по лошокачествени пътища. Също така тези гуми за мотоциклети осигуряват по-добро завиване от моделите с по-нисък профил.
  • Добре изразена шарка на протектора. Повечето продукти в каталозите с 15-инчови гуми за мотоциклети са шосейни модели. Протекторът им разполага с голям брой елементи като канали за отвеждане на водата и ламели, подобряващи сцеплението на мокър асфалт. Често предните гуми имат надлъжни канали, възпрепятстващи страничното приплъзване на колелото. Обикновено задното колело, което предава въртящия момент, разполага с карирана шарка на протектора или зигзагообразни канали.
  • Отлична маневреност и динамика. За сравнение с колелата с по-голям диаметър мотоциклетните гуми с тези размери разполагат с ниско тегло и лесно се завъртат. Върху колелата, които са оборудвани с такива гуми, влияе по-слабо жироскопичния ефект и това улеснява управляемостта на мотоциклета.
  • Достъпност. Гумите с този диаметър могат да се намерят в продуктовия асортимент на множество известни производители, като сред тях са Dunlop, Michelin, Continental, Pirelli и други.

Autodoc.bg - огромен онлайн магазин за 15-инчови гуми за мотоциклети

От правилния избор на мотоциклетните гуми зависи Вашата безопасност на пътя. Затова, ако у Вас има някакви съмнения, то обърнете се към специалистите ни. Те имат голям опит и познават добре продуктовата гама на нашия уеб сайт, поради което могат да Ви съдействат да направите правилния избор на продукт в съответствие с препоръките на производителя и експлоатационните условия на превозното средство. Създаването на поръчка ще Ви отнеме едва няколко минути. За още по-голямо удобство имате възможността да закупите 15-инчови гуми за мотоциклети и чрез мобилното ни приложение.