1.000.000 авточасти - открий подходящата авточаст за твоя автомобил Пример

0 Стоки
#
Вашата количка е празна
0,00 BGN

гарнитури (уплътнения) за автомобила си

гарнитури (уплътнения) поръчайте евтино
Голям избор от марки кола гарнитури (уплътнения) онлайн
гарнитури (уплътнения) за Най-добрите Марки автомобили
гарнитури (уплътнения) с фирмено качество: най-добрите производители
 • Оригинални AUGER гарнитури (уплътнения)
 • Оригинални AUTOMEGA гарнитури (уплътнения)
 • Оригинални BUGIAD гарнитури (уплътнения)
 • Оригинални DIEDERICHS гарнитури (уплътнения)
 • Оригинални DT гарнитури (уплътнения)
 • Оригинални FEBI BILSTEIN гарнитури (уплътнения)
 • JP GROUP
 • LEMFÖRDER
 • MIRAGLIO
 • SWAG
 • TRUCKTEC AUTOMOTIVE
 • VAICO
Още
Най-добрите 8 гарнитури (уплътнения) най-продаваните
Популярни резервни части от раздел гарнитури (уплътнения). Представена е богата селекция от множество марки автомобилни резервни части за гарнитури (уплътнения) и други изгодни оферти от нашия асортимент от резервни части за автомобили

Разберете повече за гарнитури (уплътнения) - метод на работа, диагностика, причини за повредата, а също и за интервалите на смяна

Гумените уплътнения на стъклата служат за защита от попадане на замърсявания и влага в купето на автомобила и подобряват шумоизолацията. Съществуват вътрешни и външни уплътнения.

Неизправности на гумените уплътнения на стъклата

Тези детайли са консуматив и най-често стават негодни поради изтичане на експлоатационния им срок (стареене). Неправилната експлоатация или честото шофиране по пътища без покритие също може да предизвика повреди по уплътненията. Екстремно ниските температури също оказват своето негативно влияние на състоянието на гумените уплътнения.

Ако гумените уплътнения са излезли от строя, те трябва да бъдат заменени веднага. Замяната можете да извършите лесно и със свои сили. При наличие на навици и нужните инструменти, монтажът на новите детайли няма да отнеме много време. За да успеете лесно да демонтирате вътрешните уплътнители, ще се наложи да свалите корите на вратите. Това важи за повечето автомобили и всъщност може да е сложната част от процеса на замяна на уплътнители, ако сте начинаещ в автомобилния ремонт. В такива случаи по-разумно е да се обърнете към автосервиз.

При възможност, старайте се да закупувате единствено качествени гумени уплътнители, тъй като постоянното абразивно действие на праховите частици може да доведе до повреди на стъклата и стъклоподемниците.

Професионална помощ от AutoDoc

 • Икономия на време. Удобният интерфейс на сайта е създаден, за да може изборът на необходимия Ви детайл да отнема минимум време. Вие можете да пазарувате от нашия магазин, без да излизате от къщи, а благодарение на богатия ни асортимент, Вие винаги ще намерите това, което търсите.
 • Конкурентни цени. Просто сравнете нашата ценова политика с ценовата листа на друг Интернет-магазин. Ще се убедите, че нашите предложения са по-добри. Можете да закупите гумени уплътнения за стъклата на най-достъпни цени още сега.
 • Качество. Ние сме сигурни на 100% в стоката си, ето защо предоставяме двугодишна гаранция на всеки детайл. Благодарение на нашия Интернет-магазин, Вие задълго ще забравите за излишните разходи за автомобила.
Купете онлайн с ОТСТЪПКА, на промоция или специална оферта - TecDoc Inside

Данните които са посочени тук най-вече цялата база от данни, не могат да бъдат копирани. Напълно е забранено да се размножават разпространяват данните и базата от данните на потребителя или инструктираните от него трети лица, без предварително одобрение от TecAlliance. Всяко ползване на съдържание по начин различен от оторизирания, представлява нарушение на авторското право и нарушителите ще бъдат преследвани.

Обслужване на клиенти Международно

Обслужване на клиентите за България[email protected]Autodoc.bg — гореща линия и поддръжка на клиентите

© 2019 www.autodoc.bg: AUTODOC интернет-магазин

Новото опростено търсене в сайта ще Ви улесни при търсенето на нужната резервна част. Търси резервни части

Тип запитване Пример
Резервни части спирачен маркуч
Резервни части + Производители спирачен маркуч FTE
Резервни части + Автомобилни производители спирачен маркуч LEXUS
Резервни части + Номер на артикул спирачен маркуч V99-84-0003
Номер на артикул 6438
Номер на артикул + Производители V99-84-0009 FTE
OEN 0141181
OEN + Производители 0000021W FTE
loader Моля, изчакайте...