Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
Възползвай се от предимствата на услугата AUTODOC PLUS
Получавай два пъти повече бонуси, пести от доставка.
Годишна такса
Базов
39 BGN
ready-sticker@2xСтикери „Готов за изпращане“ на артикулите
  • 20 % отстъпка от Безопасна поръчка
  • Приоритетен статус на поръчката
Страхотна оферта
Годишна такса
Оптимален
80 BGN
plus-bonus2@2xДва пъти повече бонуси!
ready-sticker@2xСтикери „Готов за изпращане“ на артикулите
  • 35% отстъпка от Безопасна поръчка
  • Приоритетен статус на поръчката
Годишна такса
Професионален
161 BGN
plus-bonus4@2xотстъпка от доставка
ready-sticker@2xСтикери „Готов за изпращане“ на артикулите
20-percent-sticker@2xЛична отстъпка за абоната -20%
  • Два пъти повече бонуси!
  • 50% отстъпка от Безопасна поръчка
  • Приоритетен статус на поръчката

Безплатен пробен период — 30 дни

Пробвай сега
Отстъпка от доставка
20,00 BGN
Стандартна цена на доставка
14,00 BGN
Цена на доставка за абонати на AUTODOC PLUS
atd-logo-plus atd-plus
alt
Абонатите на AUTODOC atd-plus получават два пъти повече бонуси в сравнение със стандартното за Бонус програмата на AUTODOC.
Можеш да провериш как сумата на личният бонус се различава от стандартния когато платите за пакета Optimum или Professional и се впишеш в своя акаунт.
-20%
Твоята отстъпка винаги ще бъда по-висока от средното за уебсайта.
Дори ако уебсайта предлага 15% отстъпка, с твоят предплатен абонамент AUTODOC PLUS ще можеш да използваш по всяко време 20% отстъпка.
Лична отстъпка за абоната
Намаление на Безопасна поръчка
Стани абонат на AUTODOC PLUS и спести 20%, 35% или дори 50% от опцията Безопасна поръчка. Избери пакета, който е най-подходящ за теб и получавай още по-добри оферти.
Безопасна поръчка ти позволява да връщаш продукти без да посочваш причината за това в рамките на 200 дни от датата на покупка, докато стандартният период за връщане е само 14 дни.
Приоритетен статус на поръчката
Продуктите на уебсайта, които са готови за незабавно изпращане имат специален стикер. Когато избереш такива артикули ще можеш да ги резервираш за известно време, а след като извършиш плащането, поръчката ти ще получи приоритетен статус, което означава още по-бързо комисиониране на артикулите от поръчката ти.
След като платиш за AUTODOC PLUS, ще получиш достъп до описаните по-горе услуги за 1 календарна година (за 1 месец, ако избереш опцията месечно плащане).
atd-plus
Общи търговски условия за Autodoc Plus

С регистрацията за Autodoc Plus декларирате съгласието си със следните Общи търговски условия за Вашето членство.

1. Доставчик и договорен партньор

Вашият договорен партньор е

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Берлин

Имейл: [email protected]
Web: www.autodoc.bg

Управител: Alexej Erdle
Идентификационен номер по данък върху оборота: DE260634589
Търговски регистър: HRB 114045 B, Районен съд Берлин-Шарлотенбург,

наричано по-надолу „Autodoc“ или „ние“.

2. Определение на термините


Тук ще намерите обяснение на термините, които са релевантни за Вашето членство в Autodoc Plus.

„Стикери "Готов за изпращане" на артикулите“: С този виртуален стикер се обозначават артикулите, които са налични в нашите собствени складове. Този виртуален стикер е видим за членове на Autodoc Plus.

„Бонусът за Вашата поръчка се удвоява“: За всяка поръчка в рамките на категориите членство Оптимален или Професионален в Autodoc Plus се предоставя бонус, който е два пъти по-голям в сравнение с бонуса съгласно регулярните Условия на бонус програмата.

„20 процента отстъпка върху определени артикули“: Autodoc предоставя на членовете на Autodoc Plus Професионален отстъпка в размер на 20 процента от първоначалната цена на определени артикули. Ако отстъпката за клиенти, които не са сключили членство Autodoc Plus Професионален, е по-малка от 20 процента от първоначалната цена, то тази отстъпка се увеличава на 20 процента за членовете на Autodoc Plus Професионален. В случай на регулярна отстъпка в размер на повече от 20 процента от първоначалната цена членовете на Autodoc Plus Професионален получават регулярната и по-изгодната за тях отстъпка.

„Сигурна поръчка“: Прилагат се разпоредбите към допълнителната опция „Сигурна поръчка“ в точка 6 на Общите търговски условия на Autodoc за всички поръчки. Тази опция се предлага с отстъпка за членовете на Autodoc Plus и позволява безплатно връщане на стоката в рамките на първите 200 дни без посочване на причина. „Сигурна поръчка“ не е достъпна за членовете на Autodoc Plus при трудни за транспортиране стоки, гуми и джанти, както и за артикули на следните марки: SNO-PRO, PROENERG, BUZZ-RACK и PUMP'IN.

„VIP статус”: След закупуването цялата Ви поръчка се обработва с по-висок приоритет и следователно се предава по-бързо на доставчика на транспортни услуги, ако всички артикули от Вашата поръчка са "Готов за изпращане" . Ако Вашата поръчка съдържа също и артикули без това обозначение, то ние не можем да я обработим с приоритет. Поръчки не се изпращат в дните на националните празници, както и в събота и неделя.

„30 процента отстъпка върху цената за доставка“: Autodoc предоставя на членовете на Autodoc Plus Професионален 30 процента отстъпка от дължимата цена за доставка, с изключение на доставки, които поради обема или формата си са трудни за транспортиране, доставки до острови или доставки до адреси извън границите на ЕС.

3. Модели на членство в Autodoc Plus и съответните предимства


При сключване на договор за членство в Autodoc Plus можете да избирате между три различни модела на членство: „Базов“, „Оптимален“ или „Професионален“.

Моля, имайте предвид: предимствата на Вашето членство в Autodoc Plus НЕ МОГАТ да се използват чрез приложението ни, https://www.auto-doc.ch (Швейцария), https://www.autodoc.co.uk/ (Великобритания) и https://www.autodoc.co.no/ (Норвегия).

Допълнително важат разпоредбите в точка 7.


Базов

Членството в Autodoc Plus Базов включва следните услуги:

Стикери "Готов за изпращане" на артикулите за Вашите поръчки;

– 20 процента отстъпка върху опцията Сигурна поръчка

VIP статус на съответната Ваша поръчка.

Оптимален

Членството в Autodoc Plus Оптимален включва следните услуги:

Стикери "Готов за изпращане" на артикулите за Вашите поръчки;

– 35 процента отстъпка върху опцията Сигурна поръчка ;

VIP статус на съответната Ваша поръчка;

– бонусът за Вашата поръчка се удвоява.

Професионален

Членството в Autodoc Plus Професионален включва следните услуги:

Стикери "Готов за изпращане" на артикулите за Вашите поръчки;

– 50 процента отстъпка върху опцията Сигурна поръчка;

VIP статус на съответната Ваша поръчка;

– бонусът за Вашата поръчка се удвоява;

– 30 процента отстъпка от цената за доставка (с изключение на доставки, които поради обема или формата си са трудни за транспортиране, доставки до острови или доставки до адреси извън границите на ЕС);

– 20 процента отстъпка върху определени артикули.

4. Сключване на договор


Условие за сключване на договор за членство в Autodoc Plus е наличието на потребителски акаунт в Autodoc. Членството в Autodoc Plus е свързано с Вашия потребителски акаунт в Autodoc. Ако до момента не разполагате с потребителски акаунт в Autodoc, можете да създадете потребителски акаунт чрез функцията „Регистрация“ на autodoc.bg. В тази връзка важат нашите Общи търговски условия, които можете да намерите на адрес: https://www.autodoc.bg/services/obsi-uslovia

За да сключите договор за членство в Autodoc Plus, влезте във Вашия акаунт в Autodoc. След това в рамките на регулярния процес за поръчка изберете желания модел членство в Autodoc Plus чрез кликване и следвайте инструкциите в процеса на поръчката.

Чрез потвърждение върху бутона „Купуване сега“ се сключва договор между Вас и Autodoc въз основа на настоящите Общи търговски условия за Autodoc Plus. След това Autodoc ще Ви изпрати имейл с потвърждение на Вашето членство в Autodoc Plus.

Autodoc си запазва правото да откаже сключване на договор.

5. Запаметяване на текста на договора


Данните за Вашето членство в Autodoc Plus, включително линк към настоящите Общи търговски условия за Autodoc Plus и информация относно възможността за отказ от договора, ще Ви бъдат изпратени по имейл.

6. Събиране, съхраняване и обработка на Вашите лични данни


Вашите лични данни се обработват в съответствие с Декларацията за защита на данните, която можете да намерите на адрес: https://www.autodoc.bg/services/zasita-na-personalnite-danni

Предоставените от Вас лични данни остават запаметени във Вашия потребителски акаунт, докато не прекратите Вашето членство в Autodoc Plus и/или не изтриете Вашия потребителски акаунт. Освен това ние запаметяваме Вашите данни само в рамките на нашите задължения съгласно данъчното и търговското право.

При промяна във Вашите лични данни Вие сте отговорни за тяхното актуализиране. Всички промени могат да се извършат онлайн, след като влезете в „Моят акаунт“, съотв. „Моето членство в Autodoc Plus“.

7. Срок на договора


При сключване на договор за членство в Autodoc Plus можете да избирате между следните варианти за продължителност на договора:

Месечно членство

Ако изберете месечно членство в Autodoc Plus, срокът на договора възлиза на един месец, започвайки от деня на сключване на договора. Срокът на договора се удължава автоматично с още един месец, ако членството в Autodoc Plus не бъде прекратено. За прекратяването важат разпоредбите в точка 11.


Годишно членство

Ако изберете годишно членство в Autodoc Plus, срокът на договора възлиза на 365 дни, започвайки от деня на сключване на договора. Срокът на договора се удължава автоматично с още една година (365 дни), ако членството в Autodoc Plus не бъде прекратено. За прекратяването важат разпоредбите в точка 11.

8. 30-дневно пробно членство


На Ваше разположение е опцията да тествате Autodoc Plus Оптимален безплатно в продължение на 30 дни.

Пробното членство може да бъде прекратено по всяко време в рамките на 30-дневния период. В случай на прекратяване в рамките на този срок за Вас не възникват никакви разходи. В случай на прекратяване Вашето пробно членство в Autodoc Plus приключва с изтичането на 30-дневния пробен период. До пълното изтичане на пробния период можете да се възползвате от предимствата на пробното членство в Autodoc Plus.

Ако не прекратите пробното членство в Autodoc Plus в рамките на пробния период, то автоматично се преобразува в месечно членство Autodoc Plus Оптимален. В този случай Autodoc ще Ви изпрати имейл с потвърждение съгласно точка 4 и точка 5. Вноската за членството съгласно точка 9 става дължима веднага.

От пробното членство може да се възползва еднократно всяко лице. Ползването или регистрацията на допълнителни акаунти в Autodoc с цел възползване от пробното членство не са позволени.

9. Такси и срок за фактуриране


Таксите, дължими за членството в Autodoc Plus, зависят от избрания модел и от срока на договора. Валидни са следните цени с включен законово дължим данък добавена стойност:

Базов

– Годишно членство: 39,00 BGN

– Месечно членство: 4,50 BGN


Оптимален

– Годишно членство: 80,00 BGN

– Месечно членство: 8,50 BGN


Професионален

– Годишно членство: 161,00 BGN

– Месечно членство: 16,50 BGN


Таксите за членство в Autodoc Plus са дължими веднага след сключване на Вашето членство в Autodoc Plus.

При месечно членство ленството в Autodoc Plus и срокът на фактуриране се подновяват след изтичането на един месец. В случай на годишно членство членството в Autodoc Plus и срокът на фактуриране се подновяват след изтичането на 365 календарни дни. След изтичане на съответния срок на фактуриране се подновява и задължението за плащане на вноската за членство. Възникващите в началото на срока на фактуриране такси са дължими веднага или трябва да се платят авансово.

В случай на пробно членство новият период на фактуриране започва след изтичане на пробния период.

Съответно дължимата вноска за членство се фактурира в началото на всеки период на фактуриране посредством избрания от Вас начин на плащане. Прилагат се Условията за плащане, които можете да намерите на адрес: https://www.autodoc.bg/services/obsi-uslovia

10. Забавяне на плащания


Вие ни оторизирате да използваме всеки начин на плащане, свързан с Вашия потребителски акаунт в Autodoc, в случай че основният Ви начин на плащане бъде отхвърлен или вече не е на наше разположение за плащане на Вашата вноска за членство в Autodoc Plus. Вие носите отговорността за неизплатени суми. Ако дадено плащане не може да бъде извършено успешно, защото срокът на съответния начин на плащане е изтекъл, не са налични достатъчно средства или начинът на плащане не функционира по други причини, и Вие не закриете акаунта си, достъпът Ви до нашата услуга може да бъде спрян дотогава, докато ние успешно дебитираме сумата чрез валиден начин на плащане.

Ако сте просрочили плащането на Вашите вноски за членство в Autodoc Plus, то ние имаме право да начислим всички останали плащания, ако не е посочено друго, в следната последователност: неизплатени такси за членство в Autodoc Plus, текущи такси за членство в Autodoc Plus, разходи за напомняне/предупреждения, допълнителни разходи, разходи за наказателно преследване, такси за обработка, лихви за просрочено плащане, искове за обезщетение.

11. Прекратяване на договора


Вие можете да прекратите Вашето членство в Autodoc Plus по всяко време, без да спазвате някакъв срок и без да посочвате причините. За тази цел натиснете съответния бутон „Прекратяване на членство в Autodoc Plus“ във Вашия потребителски акаунт Autodoc Plus.

В случай на прекратяване членството в Autodoc Plus остава в сила до приключване на съответния период на членството и на срока за фактуриране. С прекратяване на членството в Autodoc Plus отпадат също и всички предимства на членството в Autodoc Plus. Но Вие по всяко време имате възможност да подновите членството в Autodoc Plus непосредствено след изтичането на договора.

С прекратяване на членството в Autodoc Plus запазвате предоставените Ви бонуси в рамките на Бонус програмата на Autodoc в съответствие с Условията за предоставяне на бонус, които можете да намерите на адрес: https://www.autodoc.bg/bonus-system Други претенции, например за изплащане на бонусите, са невалидни.

Autodoc си запазва правото по всяко време да преустанови програмата Autodoc Plus. В този случай таксите ще Ви бъдат възстановени пропорционално за периода, в който повече не можете да ползвате Вашето членство.

Ние си запазваме правото да прекратим безсрочно, поради основателна причина, Вашето членство в Autodoc Plus. Ние можем да прекратим безсрочно Вашето членство в Autodoc Plus по-специално в следните случаи:

– ако при регистрацията дадете невярна или непълна информация,

– ако повторно нарушите други договорни задължения и не преустановите нарушаването на такива задължения и след изрична молба от наша страна,

– ако станат известни обстоятелства, които налагат прекратяването на договора, като се вземат предвид интересите на двете страни.


В този случай Autodoc ще Ви възстанови платената от Вас такса, пропорционално за оставащия/неизползван период на договора.

В случай на прекратяване на договора от страна на Autodoc нямате право да сключите нов договор за членство в Autodoc Plus, също и под друго име или друго наименование.

12. Отговорност и гаранция


В рамките на членството в Autodoc Plus Autodoc носи отговорност съгласно точка 16 от Общите търговски условия, които можете да намерите на адрес: https://www.autodoc.bg/services/obsi-uslovia .

Предвид настоящото състояние на технологиите не може да се гарантира, че предаването на данни през интернет ще бъде без грешки и/или ще е достъпно по всяко време. Ние не носим отговорност и не гарантираме постоянния и непрекъснат достъп до нашите услуги.

13. Онлайн решаване на спорове: Информация съгласно чл. 14 ал. 1 от Регламент (ЕС) № 524/2013 относно онлайн решаване на потребителски спорове и решаване на потребителски спорове: информация съгласно § 36 от германския Закон за алтернативното решаване на спорове по потребителски въпроси (Gesetz über die alternative Streitbeilegung in Verbrauchersachen)


Прилагат се точка 17 и точка 18 от нашите Общи търговски условия, които можете да намерите на адрес: https://www.autodoc.bg/services/obsi-uslovia

14. Заключителни разпоредби


За членството в Autodoc Plus се прилага законодателството на Федерална република Германия, като се изключва Конвенцията на ООН за договорите за международна покупко-продажба на стоки. За потребителите това не се отнася до разпоредбите, които са задължителни съгласно закона, който би се прилагал без тази клауза (т.е. обикновено за страната, в която е основното местожителство на потребителя), и от които не е позволено да има отклонение по споразумение.

Място на изключителна съдебна компетентност за всички спорове, произтичащи от или във връзка с този договор е Берлин, при условие че страните по договора са търговци или нямат юрисдикция в Германия или в друга държава-членка на ЕС, или след влизане в сила на тези Условия за ползване са преместили постоянното си местожителство в чужбина, или местожителството или обичайното местопребиваване не са известни към момента на предявяване на иска.

Ние имаме право да променяме или адаптираме тези Общи търговски условия за Autodoc Plus по време на срока на договора с действие в бъдещето, ако това стане необходимо, например при изменения на закони или промяна на юрисдикцията. Ние ще Ви изпратим променените условия в писмена форма преди планираното влизане в сила и ще Ви обърнем специално внимание на новите регламенти, както и на датата на влизане в сила. Същевременно ще Ви предоставим адекватен срок, за да декларирате дали приемате променените Общи търговски условия за Autodoc Plus с цел по-нататъшно ползване на услугите. Ако в рамките на този срок не изпратите декларация, то променените условия се считат за договорени. В началото на срока ние ще Ви обърнем отделно внимание върху тази правна последица, т.е. върху правото на възражение, срока за предявяване на възражение и значението на мълчанието. Този механизъм за извършване на промени не се прилага за промени в основните договорни задължения на страните.

Недействителността на отделни разпоредби не засяга задължителния характер на останалите клаузи.

15. Право на отказ от договора


Като потребител имате право да се откажете от договора съгласно информацията по-долу. Потребител е всяко физическо лице, което сключва правна сделка за цели, които не могат да бъдат класифицирани преимуществено нито към неговата търговска дейност, нито към неговата професионална дейност като самостоятелно заето лице.

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРАВОТО НА ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА

ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ДОГОВОРА

Вие имате право в срок от четиринадесет дни да се откажете от този договор, без да посочвате причини. Правото на отказ от договора е в сила 14 дни от датата на сключването на договора.

За да упражните правото си на отказ от договора, трябва да ни информирате на

Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Берлин (“Autodoc”), Телефонен номер: +35929060602 , имейл: [email protected], факс: +49 30 208 478 250

за Вашето решение да прекратите този договор посредством еднозначна декларация (например чрез писмо по пощата, по телефона, по телефакс или по имейл). За тази цел можете да използвате приложения примерен формуляр за отказ от договора, който обаче не е задължителен.

За да се счита за спазен срокът за отказ от договора, е достатъчно да изпратите съобщението за упражняване на правото си на отказ от договора преди изтичането на срока за отказ.

ПОСЛЕДИЦИ НА ОТКАЗА ОТ ДОГОВОРА

Ако се откажете от този договор, ние сме длъжни да Ви изплатим обратно всички плащания, които сме получили от Вас, незабавно и най-късно в рамките на четиринадесет дни от деня, в който съобщението за Вашия отказ от този договор е постъпило при нас. За това възстановяване на плащането ще използваме същото платежно средство, което сте използвали Вие при първоначалната транзакция, освен ако с Вас изрично не е уговорено друго; при никакви обстоятелства няма да Ви се начисляват такси за това обратно плащане.

Образец на формуляр за отказ от договора съгласно

Приложение 2 към чл. 246a, § 1, ал. 2, стр. 1, № 1 и § 2, ал. 2, № 2 от Уводния закон към

Германския граждански законник (Einführungsgesetz zum Bürgerlichen Gesetzbuch)

Ако искате да се откажете от договора, попълнете този формуляр и ни го изпратете обратно

на адрес: Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Берлин, Германия, Факс: +49 30 208 478 250, имейл: [email protected]

loader Моля, изчакайте...