1.000.000 авточасти - открий подходящата авточаст за твоя автомобил Пример

0 Стоки
#
Вашата количка е празна
0,00 BGN

уплътнение, горивопровод за автомобила си

уплътнение, горивопровод поръчайте евтино
Голям избор от марки кола уплътнение, горивопровод онлайн
уплътнение, горивопровод за Най-добрите Марки автомобили
уплътнение, горивопровод с фирмено качество: най-добрите производители
  • Оригинални DT уплътнение, горивопровод
  • Оригинални ELRING уплътнение, горивопровод
  • Оригинални FEBI BILSTEIN уплътнение, горивопровод
  • Оригинални GOETZE уплътнение, горивопровод
  • Оригинални SWAG уплътнение, горивопровод
  • Оригинални TRUCKTEC AUTOMOTIVE уплътнение, горивопровод
Най-добрите 8 уплътнение, горивопровод най-продаваните
Популярни резервни части от раздел уплътнение, горивопровод. Представена е богата селекция от множество марки автомобилни резервни части за уплътнение, горивопровод и други изгодни оферти от нашия асортимент от резервни части за автомобили

Разберете повече за уплътнение, горивопровод - метод на работа, диагностика, причини за повредата, а също и за интервалите на смяна

Гарнитурите на горивопровода са нужни за подсигуряване на херметичността на връзките между тръбите, през които циркулира гориво между компонентите на горивната система.

Гарнитурите се произвеждат от издръжлива гума, която е устойчива на влиянието на бензин или масло. Формата им е различна в зависимост от марката и модела на автомобила и местоположението им в системата.

Неизправности в гарнитурите на горивопровода

Основната неизправност в гарнитурите са механични повреди. Тяхното напукване или скъсване води до разхерметизиране на системата и впоследствие до навлизане на влага и замърсяване в нея. Такива неизправности могат да доведат до повреда в горивопровода. Признаците за повреди са повишена консумация на гориво и нестабилна работа на двигателя.

Горивопровода трябва да се проверява при всяка профилактика по график. Специално внимание трябва да се обръща на местата на гарнитурите. Те също трябва да се сменят ако бъде открит теч на гориво.

Професионална помощ от AutoDoc

Ако имате нужда да закупите гарнитура за горивопровода, обръщайте внимание на качеството на материала, от който е направен компонента. Безскрупулни производители могат да използват гума, която не е устойчива на бензин или масло. Гарнитури направени от този материал няма да служат за дори една трета от периода, който гарнитурите от надежден производител могат. Ние се уверяваме, че качеството на частите е от висок клас, тъй като само надеждни части могат да гарантират максимален срок на служба и минимален риск от неизправност.

Освен за качеството на продуктите, ние се грижим и за нивото на обслужване. Можете да направите покупка без да напускате дома си. Нужно е само да знаете от каква част се нуждаете. Ако имате някакви въпроси, можете винаги да се обърнете към обслужване на клиенти. Нашите служители бързо ще ви предоставят всичката нужна информация.

Купете онлайн с ОТСТЪПКА, на промоция или специална оферта - TecDoc Inside

Данните които са посочени тук най-вече цялата база от данни, не могат да бъдат копирани. Напълно е забранено да се размножават разпространяват данните и базата от данните на потребителя или инструктираните от него трети лица, без предварително одобрение от TecAlliance. Всяко ползване на съдържание по начин различен от оторизирания, представлява нарушение на авторското право и нарушителите ще бъдат преследвани.

Обслужване на клиенти Международно

Обслужване на клиентите за България[email protected]Autodoc.bg — гореща линия и поддръжка на клиентите

© 2019 www.autodoc.bg: AUTODOC интернет-магазин

Новото опростено търсене в сайта ще Ви улесни при търсенето на нужната резервна част. Търси резервни части

Тип запитване Пример
Резервни части Спирачен Диск
Резервни части + Производители Маслен Филтър JAPANPARTS
Резервни части + Автомобилни производители Запалителна Свещ FERRARI
Резервни части + Номер на артикул Перо На Чистачка SS-X38C
Номер на артикул 3 397 011 353
Номер на артикул + Производители 3 397 004 590 BOSCH
OEN SS-X38C
OEN + Производители 3 397 011 353 BOSCH
loader Моля, изчакайте...