0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Производители
6 Стоки

Ако въртящо се колело за колички с инструменти с високо натоварване бъде повредено, възможно е да купите друго и да го смените самостоятелно. Това ще ви спести нуждата от купуване на нова количка за инструменти с висока цена. Тази част се върти около собствената си ос, благодарение на лагер, което улеснява придвижването на количката в работилницата.

Какви са видовете въртящи се колела за колички с инструменти с високо натоварване?

Тези аксесоари се различават по редица характеристики, включително:

 • Дизайна. Повечето модели се състоят от колело и гума направени от различни материали. Първата част е основата, а втората влиза в контакт с повърхността по която количката се движи. Освен тези, има и солидни модели направени от един материал.
 • Товароносимост. Например, някои части са предназначени за 200, 400, 1000 кг.
 • Материала. Стомана, алуминий, полипропилен, полиамид се използват за производството на колелата. Гумите могат да са направени от гума, полиуретан, фенол-формалдехидни смоли. Скобите, които се използват за захващане се правят от стомана и подсилена пластмаса. Металните елементи могат да са боядисани или с цинково покритие.
 • Диаметъра. Обикновено,колкото е по-голям, толкова по-добре се справя при контакта с препятствия.
 • Диапазон на работните температури. Според този критерий продуктите представени в каталозите могат да се разделят на следните групи:
  • за употреба на закрито;
  • за употреба на открито и закрит;
  • издържащи на екстремни температури.

Съвети за използването на въртящи се колела за колички с инструменти с високо натоварване

Трябва да монтирате аксесоара според препоръките на производителя на количката за инструменти. Важно е да се уверите, че оста на въртене е вертикална. Използвайте въртящи се колела от един и същ вид.

Не се препоръчва да превишавате капацитета на натоварване препоръчван от производителя. Проверявайте аксесоарите редовно за повреди и неизправности. Ако някоя част е повредена, сменете я. Трябва да помните, че лагерите се нуждаят от смазване от време на време.

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

Бихте ли желали да поръчате въртящи се колела за колички с инструменти с високо натоварване онлайн? Посетете AUTODOC! Сега можете да купите още по-удобно всичко нужно за ремонта на автомобила или работилницата си, защото сме създали мобилно приложение. Инсталирайте го и многобройни артикули на ниски цени ще бъдат още по-близо до вас! Не пропускайте възможността да участвате в промоциите, които се провеждат в нашия онлайн магазин.

loader Моля, изчакайте...

2.500.000 авточасти - открий подходящата авточаст за твоя автомобил.
Търси резервни части

Тип запитване Пример
Резервни части Регулатор на генератор
Резервни части + Производители Регулатор на генератор BERU
Резервни части + Автомобилни производители Регулатор на генератор OPEL VECTRA
Резервни части + Номер на артикул Регулатор на генератор GER102
Номер на артикул 216016
Номер на артикул + Производители 130586 HITACHI
OEN 1204234
OEN + Производители 93174476 ERA