0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Производители
6 Стоки

Ключалките за колички за инструменти предоставят защита на скъпите устройства, ограничавайки достъпа до тях. Този аксесоар също помага за предотвратяване на случайното отваряне на чекмеджетата, когато кутията за инструменти се мести.

Видове ключалки за колички за инструменти

  • Блокиращи. Те имат прост дизайн. Тези устройства не заключват подвижните чекмеджета, а ги фиксират в определено положение, за да се избегне случайното им отваряне. Тези инструменти се отличават по ниската си цена.
  • Заключващи. Отделенията се заключват с ключ – плосък или цилиндричен. В зависимост от начина, по който са монтирани, те могат да бъдат вкопани брави и катинари. Първите се монтират на вратичката на определено отделение, а вторите притежават дъгообразна дръжка, която преминава през отворите на скоби закрепени за предната част на чекмеджетата. Сред вкопаните устройства, най-популярни са ключалките с резе: отделението на количката за инструменти се заключва чрез малко въртящо се резе.

В съвременните онлайн магазини е възможно да намерите и продукти снабдени с централен заключващ механизъм, който заключва всичките отделения наведнъж. Дизайна на устройствата се състои от дълъг прът със застопоряващи елементи, които се заключват със завъртането на ключ.

Съвети за използването на ключалки за колички за инструменти

Следвайте инструкциите на производителя. Не прилагайте сила при отваряне на чекмеджетата. Може да счупите устройството така. Ако е трудно да се отключи отделението, смажете заключващия механизъм и опитайте отново.

Заключвайте отделенията само с оригиналните ключове. Използването на импровизирани средства може да доведе до повреждане на механизма.

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

Бихте ли желали да купите ключалка за количка за инструменти и други аксесоари на добра цена и без никакви усилия? Това е възможно с AUTODOC.Ние сме създали прост и лесен за използване каталог, където можете да намерите всичките нужни артикули само с няколко клика. Всички продукти предлагани тук са сравнително евтини и се отличават с отлично качество. За много инструменти има промоции, които позволяват да спестите. Забравете за надплащането – направете поръчката си онлайн от уебсайта или мобилното ни приложение още сега.

loader Моля, изчакайте...

2.500.000 авточасти - открий подходящата авточаст за твоя автомобил.
Търси резервни части

Тип запитване Пример
Резервни части Спойлер
Резервни части + Производители Спойлер JOHNS
Резервни части + Автомобилни производители Спойлер VW JETTA
Резервни части + Номер на артикул Спойлер 95 37 25
Номер на артикул 95 37 26
Номер на артикул + Производители 95 38 26-1 JOHNS
OEN 191805903K
OEN + Производители 191805903K2BC JOHNS