1.000.000 авточасти - открий подходящата авточаст за твоя автомобил Пример

0 Стоки
#
Вашата количка е празна
0,00 BGN

Volkswagen повече
няма да разработва
двигатели с
вътрешно горене

Абонирайте се
ЗА НАШИТЕ НОВИНАРСКИ БЮЛЕТИНИ

За да получавате последните ни новини и съвети, въведете Вашия e-mail

В контекста на растящата популярност на електрическите автомобили, все по-голямо количество производители на автомобили вземат решението да се откажат от традиционните двигатели с вътрешно горене. Германската компания не е изключение. Главният стратег на Volkswagen Майкъл Джост заяви, че компанията е решила напълно да се откаже от разработката и използването на двигатели, които замърсяват атмосферата. Според него, тази радикална стъпка е предприета поради желанието на компанията да спре глобалното затопляне.

Въпреки това, преминаването към електрически автомобили ще бъде извършено постепенно. Понастоящем, инженерите на компанията продължават работата си по последното поколение бензинови и дизелови двигатели, които по график ще излязат на пазара през 2026г. След това, всички усилия ще бъдат фокусирани върху разработката и подобряването на платформите MEB и PPE, които ще се използват за основата на електрически автомобили.  

През следващите 5 години, компанията възнамерява да отдели голяма сума - над $50 милиарда - за да финансира преминаването от автомобили с вътрешно горене към електрически коли и автопилотни системи. Очаква се до 2030г. VW Group да пусне на пазара електрифицирани или изцяло електрически версии на цялата си гама от автомобили. При този процес, не само леките автомобили, но и товарните превозни средства и мотоциклетите ще бъдат оборудвани с електрически двигатели.

Независимо от това, автомобилите с двигатели с вътрешно горене все още ще се произвеждат в ограничени количества даже и след 2050г. - предимно за страни с недостатъчни структури за зареждане. Въпреки това, тези автомобили ще се строят върху стари платформи.

Купете онлайн с ОТСТЪПКА, на промоция или специална оферта - TecDoc Inside

Данните които са посочени тук най-вече цялата база от данни, не могат да бъдат копирани. Напълно е забранено да се размножават разпространяват данните и базата от данните на потребителя или инструктираните от него трети лица, без предварително одобрение от TecAlliance. Всяко ползване на съдържание по начин различен от оторизирания, представлява нарушение на авторското право и нарушителите ще бъдат преследвани.

Обслужване на клиенти Международно

Обслужване на клиентите за България[email protected]Autodoc.bg — гореща линия и поддръжка на клиентите

© 2019 www.autodoc.bg: AUTODOC интернет-магазин

Новото опростено търсене в сайта ще Ви улесни при търсенето на нужната резервна част. Търси резервни части

Тип запитване Пример
Резервни части ламбда сонда
Резервни части + Производители ламбда сонда VEMO
Резервни части + Автомобилни производители ламбда сонда AUDI
Резервни части + Номер на артикул ламбда сонда V10-76-0022
Номер на артикул OS-03P
Номер на артикул + Производители SKLS-0140080 STARK
OEN 035133533A
OEN + Производители 035906265 MOBILETRON
loader Моля, изчакайте...