0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Изберете желаната категория
Производители
55 Стоки

Уплътнителите за изпускателната система се използват за отстраняване на малки повреди по нея. Те защитават свръзките от външното въздействие. Могат да бъдат използват, както при монтаж, така и при ремонт.

Какви видове уплътнители за изпускателната система има

По състав те са:

  • Керамични. Произвеждат се на базата на натриев силикат с добавяне на допълнителни компоненти. Могат да издържат на температури до 1400 °С. Тези уплътнители са идеално подходящи за отстраняването на малки дупки и пукнатини по изпускателната тръба, резонатора и катализатора. Могат да се използват и за уплътняване на свръзките. Не са подходящи за свръзки, които са подложени на силни вибрации
  • Силиконови. Имат по-голяма еластичност след втвърдяване и издържат на по-силни вибрации. Уплътнителите от този вид са предназначени за температури до 300-320 ° С. Те например се използват за уплътняване на свръзката между шумозаглушителя и резонатора

Съвети за употребата на уплътнител за изпускателната система

  1. При избора на продукт винаги имайте предвид степента, вида и местоположението на повредата. Затова се обърнете към специалист.
  2. Винаги закупувайте уплътнители за изпускателната система от водещи производители. Лошокачествените продукти няма да функционират добре и могат да доведат допълнителни разходи.
  3. Спазвайте препоръките на производителя на автомобилните химически средства. Пасти, уплътняващи смеси и цименти могат да имат различен начин на приложение, както и различно време за втвърдяване.
  4. Нанасяйте сместа върху повърхността, само след като е почистена от замърсявания, масло и ръжда.
  5. Използвайте стоманени ленти за отстраняването на по-големите повреди.
  6. Работете в добре проветрявано помещение. Използвайте защитни средства

Професионална помощ от Autodoc.bg

В онлайн магазина ни ще откриете разнообразни автомобилни химически средства за ремонта и защитата на всички важни автомобилни компоненти. Можете да сте сигурни в отличното качество на продуктите, защото ние си сътрудничим само с надеждни производители и даваме дългосрочна гаранция за всички продукти от каталога ни. Благодарение на значителните намаления бихте могли да закупите смазочни материали, уплътнители, както и продукти за грижата за автомобила на най-достъпни цени. Използването на нашия уебсайт е лесно и удобно – само няколко клика са достатъчни, за да направите поръчка и да заплатите. А ако имате някакви въпроси, нашите специалисти ще са на разположение.

loader Моля, изчакайте...

2.500.000 авточасти - открий подходящата авточаст за твоя автомобил.
Търси резервни части

Тип запитване Пример
Резервни части Радиатор, охлаждане на двигателя
Резервни части + Производители Радиатор, охлаждане на двигателя MAXGEAR
Резервни части + Автомобилни производители Радиатор, охлаждане на двигателя SAAB
Резервни части + Номер на артикул Радиатор, охлаждане на двигателя 988-0801.10
Номер на артикул 9175
Номер на артикул + Производители 258-338 MAXGEAR
OEN 000000003175
OEN + Производители 0029903950 MAXGEAR