Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Производители
Изберете желаната категория
500 Стоки

Средствата за почистване и грижа за автомобилния салон дават възможност не само да бъдат отстранени различни вид замърсявания, но също и да се предпази автомобилния интериор, например от влиянието на ултравиолетовите лъчи. Тези продукти предпазват меките покрития от изсъхване и напукване, а също и отстраняват малките повреди и лошата миризма. Интериорът на автомобила Ви ще има винаги спретнат вид благодарение на тези продукти.

Какви видовете средства за почистване и грижа за автомобилния салон има

  • Средства за отстраняване на петна. Служат за отстраняването на упорити петна от тапицерията.
  • Средства за почистване. Използват се за обработка на винилови, гумени, пластмасови и текстилни елементи.
  • Кондишънъри и лосиони. Те се използват за омекотяване на кожата и винила с цел избягване на тяхното напукване. Те често разполагат и с антистатичен ефект.
  • Полиращи. Необходими са за почистването на пластмасови елементи, като например арматурното табло. Тези средства им придават гланцов или матиран вид. Също така прикриват малките драскотини. Има също и продукти за метални детайли, които отстраняват матовостта и възвръщат оригиналния блясък на хромираните и алуминиевите елементи.
  • Ароматизатори. Те ароматизират въздуха в купето. Произвеждат се под формата на гранули, гелове, течности, креди, дървени играчки и ароматизирани картончета за окачване. Те са пропити с концентрирано ароматно вещество.
  • Средства за почистване на стъкла. Обикновено те съдържат вещества, които разтварят мазнините. Използват се за почистването на стъклата и огледалото за обратно виждане.

Особености при употребата на средства за почистване и грижа за автомобилния салон

  1. Запознайте се с условията на употреба от инструкциите, както и със съвместимостта на автомобилните химически средства с обработваните материали. Така например почистващите средства за текстил и алкантара не са подходящи за кожа, защото тя може да се напука и да изгуби еластичността си.
  2. Трябва да използвате специални аксесоари. Така например гумената четка ще помогне за премахването на косми от текстилната тапицерия, а микрофибърните кърпи ще отстранят петната от стъклото. Има също и аксесоари за полиране. За премахването на замърсявания от кожа, пластмаса и винил е подходяща меламиновата гъба.
  3. Не прибягвайте към ненужно химическо чистене повече от веднъж на три месеца, тъй като в състава на химическите препарати се съдържат съставки, които могат да причинят повишено износване на обработваните материали.

AUTODOC: удобно пазаруване онлайн

В каталога ни ще намерите голямо разнообразие от лосиони за кожа, почистващи и полиращи продукти, средства за премахване на петна, както и други продукти. Чрез тях можете лесно да поддържате чистотата на автомобилния интериор. Закупете средства за почистване и грижа за автомобилния салон и ще можете да почистите дори и най-упоритите петна, както и да осигурите надеждна защита на интериорните елементи от околната среда. Нашите специалисти ще Ви помогнат да направите правилния избор. Ще бъдете приятно изненадани от цените, които предлагаме за всички продукти.

loader Моля, изчакайте...