Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Производители
62 Стоки

Повечето животни се движат свободно в салона на колата и разсейват шофьора от пътя по време на пътуване. Кутиите за транспортиране на животни ще помогнат да решите този проблем. Те ограничават движенията на домашния любимец и същевременно по време на пътуването животното ще може да намери удобно място вътре в колата. Благодарение на това, домашния любимец ще бъде защитен от удари, а тапицерията на колата – от замърсяване и драскотини.

Видове кутии за транспортиране на животни

Каталозите на производителите представят продукти, които се различават по конструкцията и материала си. Най-популярните са:

  • Кутии за транспортиране с меки стени и раници. Обикновено такива продукти имат рамка покрита със здрав дишащ текстил, и прозорци от мрежа за виждане. Тези аксесоари могат да бъдат закрепени за седалката с помощта на колан и да се носят след пътуването с помощта на наличната дръжка. Те са предназначени за транспортиране на малки домашни любимци.
  • Пластмасови кутии. Те могат д бъдат поставени както в купето, така и в багажника. Продуктите се чистят лесно, често са оборудвани премахваща се купичка за вода. Някои артикули имат колелца и дълга дръжка.
  • Метални клетки. Те предоставят отлично проветрение. Много устройства са подходящи дори за транспортиране на едри кучета, защото те имат широка врата. Пластмасовите продукти са евтини, а металните са по-издръжливи.

Съвети за използването на кутии за транспортиране на животни

  1. Използвайте аксесоари, които съответстват на размера на домашния ви любимец. Производителите обикновено посочват препоръчителните параметри за теглото.
  2. Не покривайте отворите за въздух.
  3. При транспортиране, устройствата трябва да се закрепват надеждно. За тази цел обикновено се използват предпазните колани и крепежни елементи на самата клетка.
  4. По време на дълго пътуване, спирайте от време на време, за да може домашния любимец да се разходи и да пие вода. Проветрявайте автомобила си.
  5. Почиствайте аксесоарите в съответствие с инструкциите на производителите. Обикновено, отстраняващите се текстилни покривала могат да се перат в пералня. Пластмасовите и металните продукти трябва да се забърсват с мокра кърпа.

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

В нашия онлайн магазин можете да поръчате кутии за транспортиране на домашни любимци и други продукти на достъпни цени. И благодарение на различните промоции имате възможността да спестите повече. Можете да научите за тях като се свържете със специалистите на AUTODOC в нашия онлайн чат или по телефона. Регистрирайте се в уебсайта или си инсталирайте мобилното приложение, за да научавате винаги за изгодните ни оферти.

loader Моля, изчакайте...