Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Производители
43 Стоки

Когато пътуват в колата, домашните любимци могат да замърсят или дори да повредят тапицерията на колата. Специалните постелки за задна седалка за домашни любимци

могат да помогнат да избегнете това. Те улесняват почистването на купето от замърсявания и козина.

Видове постелки за задна седалка за домашни любимци

Тези аксесоари се различават по материала на производство. По-конкретно, тойможе да бъде Оксфорд, поливинил хлорид, кордура, насмолен брезент. Авто аксесоарите представени в каталозите спадат към следните групи:

  • Покриващи част от седалката за пътници, например, две трети от нея. С този аксесоар е възможно да поместите не само домашен любимец, но и човек. Обикновено този вид продукти са сравнително евтини.
  • Напълно покриващи задната седалка. Четириногият домашен любимец ще може да да стои удобно, а тапицерията ще бъде защитена.
  • Трансформиращи се. По-конкретно, можете да изберете артикул, който може да покрива цялата седалка или една-две трети от нея. Когато продукта се постави частично, има място и за един или двама пътници. Разумно е да купите такъв аксесоар за растящ домашен любимец. Недостатъкът е сравнително високата им цена.

Продуктите могат да бъдат закрепвани:

  • Само за задната седалка.
  • От едната страна - към задната и от другата – за гърба на предните седалки. Те изглеждат като хамаци. Ако искате, можете да изберете продукт оборудван със странични стени за защита на вратите.

Съвети за използването на постелки за задна седалка за домашни любимци

  1. Монтирайте аксесоара и се грижете за него в съответствие с инструкциите на производителя. Обикновено прането в пералня е възможно. Нужно е да следвате препоръчаният режим. Съхранявайте аксесоара в специалния калъф, който се продава в комплект с покривалата.
  2. Имайте предвид, че този продукт не защитава домашния ви любимец от удари по време на пътуване. За тази цел трябва да използвате стандартния предпазен колан и специална презрамка. Освен това, някои производители предлагат надеждни надеждни клетки за транспортиране на животни.
  3. През зимата се препоръчва да поставяте аксесоара, след предварително стопляне на салона.

AutoDoc: удобно онлайн пазаруване

Само висококачествен аксесоари за транспортиране на домашни любимци са представени в нашия онлайн магазин. Тук можете да купите постелки за задна седалка за домашни любимци, кутии за транспортиране на домашни любимци и други продукти са само на няколко кликвания разстояние. Специалистите от AutoDoc ще обработят онлайн поръчката ви бързо и пратката ви ще бъде изпратена. Ако успеете да направите своята покупка, когато има активни промоции, ще можете да спестите повече.

loader Моля, изчакайте...