Plus
Пробвай премиум акаунт
0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Производители
7 Стоки

Хладилната чанта е незаменима, когато се отива на пикник или дълго пътуване с кола. Устройството запазва продуктите свежи и предоставя възможността да транспортирате лекарства, които изискват специални условия на съхранение. Освен това, винаги ще можете имате хладни напитки подръка. Тези лесни за използване устройства се отличават по ниската си цена в сравнение със стандартното охлаждащо оборудване.

Видове хладилни чанти

Каталозите на производителите предлагат продукти се различават по принципа си на работа.

  • С термоизолация. Това са уплътнени устройства, чиято вътрешна част, която обикновено има фолиево отразително покритие. Средно, съдържанието на такива съдове остава охладено около 12 часа. Често са снабдени с торби за лед, които могат да подобрят производителността им. Термоизолираните устройства са евтини, но не могат да се използват дълго за съхранение на храна.
  • Генериращи студ. Тези устройства са захранвани от електрическата система на колата и се свързват със запалката. Те могат да охлаждат хранителни продукти и напитки, поради което са перфектни за дълги пътувания.

За транспортиране, устройствата могат да имат:

  • дръжки;
  • регулируема презрамка за носене на рамо;
  • колела за лесно придвижване на голямо устройство.

Онлайн можете да купите аксесоари с различен обем: 9, 15, 30 литра и т.н. Производителите предлагат и продукти оборудвани с допълнителни елементи. Например, те могат да бъдат странични джобове за кърпички и други малки предмети.

Съвети за използването на хладилни чанти

  1. Преди да ги използвате, прочетете внимателно препоръките на производителя. Не претоварвайте хладилната чанта, за да избегнете поврежда.
  2. Не съхранявайте храна в хладилната чанта по-дълго, отколкото е посочено от производителя.
  3. След използване, почистете съда с влажна кърпа или гъба напоена със сапунен разтвор. Не използвайте агресивни химични препарати.
  4. Имайте предвид, че повечето устройства с термоизолация могат се използват за съхранение и на стоплена храна. Температурата на храната ще остане същата през цялото време.

AutoDoc: удобно онлайн пазаруване

Тук можете да купите хладилни чанти и други авто аксесоари. Нашите опитни специалисти от обслужване на клиенти ще обработят поръчката ви бързо и ще организират доставката в най-кратък срок. А ако направите покупка, когато има активни промоции, ще можете да спестите пари. Станете клиент на онлайн магазин AutoDoc днес!

loader Моля, изчакайте...