0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Производители
38 Стоки

Има ситуации, в които имате нужда да вземете повече багаж със себе си, отколкото багажника ви може да побере. Можете да сложите част от него в купето, но това може да причини неудобство за пътниците. Багажниците за покрив помагат да решите този проблем. Едри предмети перфектно се побират в тях.

Видове багажници за покрив

Тези продукти се различават по различни характеристики, включително следните:

 • Максимално натоварване. По-конкретно, то може да бъде 40, 70, 80, 100 кг.
 • Капацитет. Има са модели, които са предназачени за малки семейни коли с обем до 300 литра обем, за големи семейни коли – до 500 литра. А за оф-роуд автомобили или ванове, които могат да побират до 660 литра.
 • Измерения. По-конкретно, има авто аксесоари, които са по-малко от 1.5 или по-дълги от 2 м. Тяхната широчина може да бъде 70, 78, 85 см. Късите и широки модели са предназначени за носене на палатка или резервна гума, а дългите и тесни багажници за покрив са подходящи за транспортиране на въдици и друго спортно оборудване.
 • Материала на производство. Например, има меки текстилни продукти, чието основно предимство е достъпната цена. Издръжливите пластмасови аксесоари защитават съхраняваните предмети от факторите на околната среда. Освен това, те не нарушават аеродинамичните характеристики на колата.
 • Начина на отваряне. Някои аксесоари притежават два странични отвора, други - само един.

Съвети за използването на багажници за покрив

 1. Следвайте инструкциите на производителя. Не превишавайте максималното натоварване и скорост на шофиране.
 2. Опитвайте се да разпределяте товара по такъв начин, че най-голямата част от него да е в средата на кутията.
 3. Закрепвайте малките артикули с колани, ако има предоставени.
 4. Носете спортното оборудване в специални калъфи.
 5. Не използвайте аксесоарите за транспортиране на високо запалими и експлозивни вещества.
 6. Проверявайте дали закрепването е сигурни преди тръгване и спиране. Падането на зле закрепен това по време на шофиране може да причини пътен инцидент.
 7. Отстранявайте аксесоара, когато посещавате автомивка. Обикновено за почистването на аксесоара е достатъчна само вода с малко количество препарат за чистене и хлорид., Препоръчва се да забърсвате аксесоара с чиста мека кърпа.

AUTODOC: удобни онлайн покупки

Нашия каталог включва всичко от което се нуждаете за безопасното и комфортното транспортиране на багаж. Тук можете да поръчате багажници за покрив, органайзери за багажник, калъфи за ски, релси за покрив и други аксесоари. Следете настоящите промоции на уебсайта ни: те ще ви дадат възможността да купите отлично оборудване евтино. А ако се нуждаете от повече информация относно продуктите, които харесвате, свържете се със специалистите ни от обслужва на клиенти. Те с радост ще ви посъветват онлайн. Правете само добри покупки от AUTODOC!

loader Моля, изчакайте...