0   Стоки
#
0,00 BGN
Вашата количка е празна
изглед
Производители
8 Стоки

Аварийните чуковете за чупене на прозорци могат да помогнат да напуснете автомобила след пътен инцидент. Този инструмент се използва, ако вратата на автомобила не може да се отвори. С негова помощ се чупи прозореца на блокираната врата, за да се напусне автомобила през отвора му.

Какви са видовете аварийни чукове за чупене на прозорци

  • Артикули, които се съхраняват в купето. Често имат ярък цвят, което позволява лесно да се забележат в спешна ситуация. Понякога идват с държач за закрепване на инструмента, например, отстрани на седалката на шофьора.
  • Артикули с ключодържател за носене с вас. Те имат малък размер и тегло. Често се предлагат на изгодна цена.

Обикновено, този аксесоар съдържа и острие за рязане на предпазния колан. Също така, може да има допълнителни вградени аксесоари. Например, в каталозите можете да намерите чукове за прозорец с електронен измервател за налягането на гумите или фенерче.

Особености на използването на аварийни чукове за прозорци

  1. Внимателно проучете препоръките за използване на аксесоара. Поставете продукта така, че да има лесен достъп до него в аварийна ситуация, например, отстрани на седалката на шофьора или под нея. Препоръчва се да оборудвате салона на колата с два аварийни чука. Поставете втория на видимо място за пътниците на задната седалка.
  2. Когато използвате устройството, ще се получат натрошени парченца. За да избегнете нараняване, покрийте главата си с едната ръка, за да защитите очите. Ако е възможно, завийте ръката с която работите с кърпа.
  3. Счупете страничния прозорец започвайки от средата му към краищата. Ударете стъклото с острата част на инструмента. След това използвайте обратната на главата му страна.
  4. Не се опитвайте да чупите предното стъкло: то е специално проектирано да не се чупи, дори и ако се напука.

AUTODOC: удобно онлайн пазаруване

Можете да купите авариен чук за прозорци, пожарогасител и още много от нашия онлайн магазин. Същевременно, покупките могат да са много евтини! За да научите повече за всичките възможности да спестите пари, обърнете се към специалистите ни от техническо обслужване: те ще ви кажат, ако има налични отстъпки в момента, Поръчайте автомобилни продукти от AUTODOC и се възползвайте от всичките предимства на онлайн пазаруването.

loader Моля, изчакайте...